Sunday, April 01, 2012

SEGMEN : BLOGLIST April - Mei by Sharfynarz


Klik Kalu Maw

12 comments:

  1. awak just klik kat sebelah kanan mouse , and klik copy URL image ,and pegi post awk and klik image URL

    ReplyDelete
  2. 1- Edit entry
    2- right klik dkt image
    3- letak url blog dier : http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-by-sharfynarz.html
    4. publish.

    ReplyDelete
  3. 1- pergi kat blog org yg buat segmen.
    2- right klik dekat image banner dier
    3- klik "Copy Image Location"
    4- masuk entri sendiri : Letakbanner tue. (image->url)
    5- Dah ada image banner tue. ok?
    6- masuk balik blog org tue, COPY url yg kat address dier : (yg macam nie :http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-by-sharfynarz.html
    7- Masuk semula kat entri yg ko buat tadi.
    8. Kat image dlm entri ko tu, Klik kiri atas image. image tadi jadi biru. ryte?
    9- dgn kebiruan image tue, terus klik "LINK" yg sebaris dgn warna, tulisan, font
    10- Paste url yg ko copy td,masuk kan dalam Web Adress.
    11- dapat?
    12- so, dah jadi la tue. Kalau org klik banner, diorang akan terus masuk web penganjur.
    13- nak tambah caption. klik kiri. Image jadi biru. klik Caption. Letak la ayat pape.
    14. Taraaaa

    ReplyDelete
  4. salam ..salam sahabat blogger^^singgah bw dari segmen same^^
    jemput singgah ke belog saye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-by-sharfynarz.html maseh:)

    ReplyDelete
  5. singgah sini.dr sgemne same. selalu la update yer..

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama ;)
    amni1106875.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hello...dtg dr segmen yg sma..follow me back if like k. ^_^

    ReplyDelete
  8. singgah mai jenguk blog ni .. hewhew .. jemput baca ,

    http://www.inikisahtia.com/2012/04/agen-affiliate-diperlukan.html

    ReplyDelete
  9. hye...miera follow awk ye.. dtg dari segmen same. :))

    jemput ke http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-bloglist-april.html dan jadi follower saye. :))

    ReplyDelete
  10. singgah sini and follow u..

    jgn lupe singgah blog raihan n follow ye. =)

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-bloglist-april-mei-by-sharfynarz.html

    ReplyDelete
  11. Salam singgah dari segmen

    Jika berminat
    Jom join Hanif Blog Bloglist (exchange bloglist)
    Hanif blog bloglist- klik sini
    Salam kenal….dan I follow sekali
    Lepas letak sila komen yekk..

    ReplyDelete